مکانیسم میکرونیدلینگ در جوانسازی پوست چیست؟
آنچه در این مقاله می خوانیم
داشتن پوستی جوان و بدون لک و جای جوش و زخم برای هر فردی ایده آل می باشد و هنگامی که زیبایی پوست و جوانی آن از بین می رود تاثیر زیادی در از بین رفتن طراوت پوست خواهد داشت و هر فردی به دنبال بهترین راه کار برای بازگرداندن جوانی به پوست خود می باشد ، یکی از روش های بازیابی جوانی پوست میکرونیدلینگ می باشد که باید ببینیم مکانیسم میکرونیدلینگ در جوانسازی پوست چیست.
مکانیسم میکرونیدلینگ
مکانیسم میکرونیدلینگ اینگونه می باشد که با ایجاد کانالی از زخم ها توسط سوزن های این دستگاه پوست تحریک می گردد و برای ترمیم زخم های ایجاد شده کلاژن سازی را از سر می گیرد.
عملکرد این دستگاه به گونه ای می باشد که با تحریک پوست سبب می گردد به دلیل خاصیت خود درمانی پوست در کنار بهبود زخم ها پوست نیز جوان سازی شده و به طور همزمان مداوا گردد، این روش درمانی سبب می گردد سیستم ایمنی بدن فعال گردد و با انتشار فاکتورهای رشد و تولید بیشتر کلاژن ضخامت پوست را افزایش دهد و پوست شاداب گردد.
مزیت میکرونیدلینگ
این روش درمانی برخلاف سایر روش ها که موجب آسیب به سطح پوست می شوند آسیب چندانی به لایه های سطحی پوست وارد نمی کند و عوارض آن موقتی می باشد و بعد از گذشت چند ساعت رفع می شود.
در هنگام میکرونیدلینگ پوست جهت جوان سازی برای کسب نتیجه بهتر می توان موادی مانند ویتامین ها و ترکیبات مواد مغذی مورد نیاز پوست و محلول های کلاژن ساز را به پوست وارد نمود.
جلسات میکرونیدلینگ
کسب نتیجه از روش میکرونیدلینگ برای جوان سازی پوست به تکرار جلسات درمانی نیاز دارد و این جلسات با فاصله زمانی چند ماهه باید انجام گیرد ، تعیین جلسات میکرونیدلینگ با توجه به ناحیه تحت درمان و نوع مشکلات پوست توسط متخصص مشخص می گردد و برای بیماران مختلف تعداد جلسات بیشتر یا کمتری تعیین می شود و نمی توان برای تمام افراد و با هر نوع مشکلی از جلسات یکسان استفاده نمود.
مکانیسم میکرونیدلینگ به گونه ای می باشد که به طور طبیعی باعث واکنش پوست می گردد و پوست از طریق کلاژن سازی برای بهبود زخم ها دارای خاصیت ارتجاعی می شود و طراوت و تازگی آن احیا می شود.